Jobba hos oss

Brandsäkra söker 1 säljare och 1 brandskyddstekniker

 

Säljare inom brandskydd

Vi är ett växande team och kan erbjuda en trivsam arbetsplats med god stämning. Brandsäkra expanderar och söker nu en säljare till kontoret i Stockholm som vill arbeta med försäljning av förebyggande brandskydd till bostäder, fastighetsägare och företag.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med brandskyddsrådgivning och försäljning av brandskydd på telefon till nya och befintliga kunder. Försäljningen riktar sig till fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar. Du kommer ha nytta av ditt sätt att med lätthet och förtroende bygga kundrelationer i dina samtal. Du har tidigare säljerfarenhet, men du behöver ingen tidigare erfarenhet av brandsäkerhet.

Du kommer att jobba från kontoret vid Mörby Centrum/Danderyds sjukhus som ligger i anslutning till bra kommunikationer med buss och tunnelbana.

Du har

Du har tidigare erfarenhet av försäljning i någon form. Som person gillar du att arbeta med försäljning. Du är skicklig på att bemöta andra människor och bygga förtroende vilket innebär att du kan prata med dina kunder och informera dem om företagets erbjudande.

 • Har god datorvana och kan uttrycka dig väl i skrift på svenska och engelska.
 • Du har en avklarad Gymnasieutbildning med godkänt resultat.
 • Du kommer tidigt att själv ta ansvar och styra över din kalender.
 • Du har driv och gillar intensiva arbetsdagar.

Vi erbjuder

Vi kommer att erbjuda dig en gedigen branschutbildning så att du har alla förutsättningar att lyckas i ditt arbete. I början går du tillsammans med en av våra seniora säljare som hjälper dig att komma in i rollen. 

Vi är ett väl sammansvetsat gäng som gillar utmaningar och att ha roligt på jobbet. Vi är resultatorienterade och jobbar alltid med kundens bästa för ögonen.

Vi kommer att erbjuda dig ett individanpassat introduktionsprogram så att du har alla förutsättningar att lyckas i ditt arbete. Vi är ett bolag i utveckling och hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter.

 • Omfattning: Heltid, tills vidare, provanställning tillämpas.
 • Lön: Fast månadslön med rörlig ersättning.
 • Arbetstider: Vardagar kontorstid, 40 timmar/vecka.
 • Placering: Kontoret i Mörby Centrum, Danderyd.

Välkommen med din ansökan via e-post till jobb@brandsakra.se innehållande personligt brev och CV.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och processen avslutas så snart slutkandidat finns.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Jonas Hallberg, 070-310 09 01

 

Brandskyddstekniker

Vi är ett växande team och kan erbjuda en trivsam arbetsplats med god stämning. Brandsäkra expanderar och söker nu en brandskyddstekniker till kontoret i Stockholm som vill arbeta med service och installation av förebyggande brandskydd till bostäder, fastighetsägare och företag.

Arbetsuppgifter

Som Brandskyddstekniker kommer du att hjälpa våra kunder med installation och service av brandskyddet i fastigheten. I rollen ingår även att informera kunden om brandskydd.

Som brandskyddstekniker innebär det att du:

 • Bokar tid med kunder som beställt service eller installation.
 • Besöker kunder för att underhålla eller installera brandskydd.
 • Dokumentera uppdragen och bistå brandskyddsrådgivarna med offertunderlag.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av brandtätning, rökluckor eller innehar el-behörighet.

Tjänsten passar dig som vill arbeta med brandskydd och trivs med att arbeta under eget ansvar. Du har tidigare erfarenhet av fastighetsmiljön som fastighetsskötare eller liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du arbetat med brandskydd, men det är inget krav.

Ditt arbetsområde kommer huvudsakligen vara Stockholmsregionen. Resor inom övriga regioner kan förekomma. Brandsäkra tillhandahåller servicebil.

Du har

Du har 3-5 års erfarenhet inom yrket. Vi välkomnar personer med bakgrund från både privat och offentlig sektor.

 • Du har B-körkort
 • Har god datorvana och kan uttrycka dig väl i skrift på svenska och engelska.
 • Du har en avklarad Gymnasieutbildning med godkänt resultat.
 • Du har arbetat som fastighetsskötare eller med installation och service av brandskydd eller motsvarande.

Som person gillar du att arbeta självständigt och du är duktig på att lösa problem som kan uppstå. Du är skicklig på att bemöta andra människor och bygga förtroende vilket innebär att du kan prata med dina kunder och informera om brandskydd. Vidare har du en ansvarskänsla och en stor portion vilja att dela med dig till resten av teamet. För att trivas i rollen är du initiativtagande och du har ett strukturerat arbetssätt och kan omsätta instruktioner i praktisk handling.

Vi erbjuder

Vi är ett väl sammansvetsat gäng som gillar utmaningar och att ha roligt på jobbet. Vi är resultatorienterade och jobbar alltid med kundens bästa för ögonen. Vi kommer att erbjuda dig ett individanpassat introduktionsprogram så att du har alla förutsättningar att lyckas i ditt arbete.

 • Omfattning: Heltid, tills vidare, provanställning tillämpas.
 • Lön: Fast månadslön med individuell lönesättning.
 • Arbetstider: Vardagar kontorstid, 40 timmar/vecka.
 • Placering: Kontoret i Danderyd, resor inom Stockholmsregionen.
 • Bil: Brandsäkra håller med servicebil.

Välkommen med din ansökan via e-post till: jobb@brandsakra.se innehållande personligt brev och CV.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och processen avslutas så snart slutkandidat finns.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Jonas Hallberg, 070-310 09 01

Brandsäkra är specialister på brandskydd. Brandsäkras affärsidé är att tillhandahålla tjänster och produkter inom brandskydd och säkerhet. Vi samarbetar bl a med Fastighetsägarna och SBC och bland kunderna återfinns fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, företag och kommuner. Vi erbjuder våra tjänster i hela Sverige.